L’OREAL Ripsiseerumi

eyelash serum

Seuraava suosittelemisen arvoinen tuote on L’Oreal Eyelash Conditioner. Tällä seerumilla on upea sisältö, jossa on runsaasti tärkeitä ravinteita ja se parantaa ripsien kuntoa loistavasti. L’Oreal ripsiseerumi tulee läpinäkyvässä tuubissa ja siinä on kaareva lasta.

Valitettavasti tämä ripsiseerumi ei voi toimia täydellä teholla, koska tuotteen levittäminen ripsirajaan on mahdotonta.

Oikeastaan on hyvin epäselvää, miten tätä applikaattoria tulisi käyttää. Useimmat kuluttajat yrittävät heilutella ripsiä lastalla alhaalta ylöspäin. L’Oreal ripsiseerumi on geeliä ja sitä on vaikea levittää ilman ripsien paakkuuntumista. Vaikka tämä ripsiseerumi on ollut markkinoilla jo jonkun aikaa, valmistaja ei ole koskaan selventänyt tai antanut ohjeita kuinka applikaattoria käytetään.

L’Oreal-ripsiseerumia saa päivittäistavarakaupoista L’Orealin osastolta ja sen ei pitäisi maksaa 15 euroa enempää. Lastaongelman lisäksi siinä on myös muita pieniä haittapuolia. Seerumi pitää levittää illalla ennen nukkumaan menoa sekä aamulla, joka voi vaikeuttaa meikkausrutiinia. Ripsivärin levittäminen L’Oreal-seerumin päälle on hyvin vaikeaa. Kumpikaan tuote ei todennäköisesti pysy ripsissä. Tuotteen huonoista puolista huolimatta L’Oreal-seerumi ravitsee ja kosteuttaa ripsiä hyvin.

PLUSSAT:

  • kosteuttaa ja ravitsee ripsiä
  • tekee ripsistä tuuheammat
  • ei maksa paljon

MIINUKSET:

  • tekee ripsistä paakkuiset
  • applikaattori ei ole käyttäjäystävällinen