Ripsiseerumi – universaali kosmetiikkatuote

Ripsiseerumi on yksi harvoista kauneustuotteista, jota käyttää sekä naiset että miehet. Voiko ripsiseerumia käyttää stimuloimaan kulmakarvojen kasvua? Kyllä, voit käyttää ripsiseerumia vahvistamaan ja kasvattamaan kulmakarvojasi.

Kaikki lähtee levityksestä. Ripsien juuret ovat kosteutetut ja ravitut vain silloin kun levitämme tuotetta suoraan ripsirajaan. Tämä levitystekniikka tarjoaa tehokkaan ja terveellisen ripsien kasvun. Ripsillä ja kulmakarvoilla on hyvin samankaltainen rakenne; jokainen ripsiseerumi toimii molemmilla alueilla.

Kulmakarvoilla ja ripsillä on samanlainen elinkaari ja rakenne sekä samankaltaiset karvatupet.

Karvojen pääainesosa on karnitiini. Se on vastuussa ripsen joustavuudesta, pehmeydestä sekä kosteuden pysymisestä ripsen sisällä. Seuraava tärkeä ainesosa on E-vitamiini, joka stimuloi ripsen kasvua. Monia ripsiseerumeja on rikastutettu näillä ainesosilla, jotta niistä tulisi ylivoimaisia.

Jos haluat kasvattaa kulmakarvojasi, voit käyttää ripsiseerumia ja paksua harjaa. Tällä tavoin voit peittää kaikki harvat alueet yhdellä nopealla pyyhkäisyllä. Ripsiseerumin mukana tulevan pienen, teräväkärkisen siveltimen käyttäminen ei välttämättä ole se paras ratkaisu.

Saavuttaaksesi halutut tulokset, sinun pitää olla kärsivällinen ja käyttää ripsiseerumia monta viikkoa. Avain onnistumiseen on kärsivällisyys ja järjestelmällinen käyttö. Yritä olla skippaamatta yhtäkään päivää, mutta jos niin tapahtuu, levitä seerumia heti unohduksen huomattuasi. 3-4 kuukauden jälkeen kulmakarvoistasi pitäisi tulla paksummat, paljon tummemmat ja pidemmät. Jokainen ripsiseerumi on hieman erilainen ja valmistajat antavat tarkat käyttöohjeet. Useimmat tuotteet toimivat parhaiten puhtaalle, kuivalle iholle levitettäessä ennen nukkumaanmenoa, jolloin kaikilla ainesosilla on aikaa imeytyä karvojen juuriin. Harjaa vain aamulla kulmakarvasi ja voit meikata normaalisti.