Ripsiseerumi – onko se hehkutuksen arvoista?

Jokaisen ripsiseerumin tehtävä on ravita ja kosteuttaa lyhyitä ja hauraita ripsiä. Kiitos vaikuttavien ainesosien, vitamiinien ja mineraalien, ripsitupet saavat tärkeitä ravinteita, jotta ne voivat tuottaa pitkiä ja paksuja ripsiä.

Ripsiseerumi – Kenelle se sopii?

Jos olet menettänyt ripsesi sairauden tai terveysongelmien takia, ripsiseerumi auttaa ripsiäsi kasvamaan takaisin nopeasti. Niistä tulee vahvemmat ja pidemmät kuin ikinä ennen. Ehkä ripsesi ovat kuuman kesän aiheuttamina harvat ja vaurioituneet. Ei ole parempaa tapaa saada niitä näyttämään hyvältä, kuin ripsiseerumi. Jokaisen, joka ei ole tyytyväinen ripsiinsä, pitäisi koittaa jotain näistä tuotteista. Tärkeää on muistaa, että raskaana olevien, imettävien tai kemoterapiaan menossa olevien henkilöiden, ei ole suositeltavaa käyttää mitään ripsiseerumituotteita.

Miksi ripsiseerumit ovat kokeilemisen arvoisia?

Siihen on monia syitä. Ripsiseerumit ovat hyvin tehokkaita, eikä ripsistä tule niin tökeröt kuin ripsipidennyksillä. Monissa markkinoilla saatavilla olevissa tuotteissa on runsaasti luonnollisia ainesosia ja tärkeitä öljyjä. Kiitos sen, ripset kasvavat pitkiksi ja silmänympärysihosta tulee pehmeä ja joustava. Ajan kuluessa ripset tummentuvat ja ovat vähemmän herkät vaurioille. Muiden yleisten ripsiseerumien ainesosien lisäksi, voimme osoittaa hyaluronihapon, kreatiinin, E ja B5-vitamiinit. Jokaisen ripsituote on testattu yksilöllisissä laboratorioissa ja todistettu terveydelle turvalliseksi. Hoito kestää yleensä 3 kuukautta, mutta ensimmäiset tulokset voidaan nähdä jo 5 viikon järjestelmällisen käytön jälkeen. Jotta ripsiseerumi on tehokas, kahden asian pitää olla kohdillaan. Ensimmäiseksi, tuotteen pitää koostua orgaanisista, kasvipohjaisista ainesosista ja mineraaleista. Toiseksi, applikaattorin tulisi olla hyvin pieni ja teräväkärkinen. Vaikuttavat ainesosat tulee levittää suoraan ripsirajaan, jotta seerumi imeytyy ripsien juuriin ja toimii sieltä. Vahvat ripsitupet takaavat tuuheat ja halutut ripset.