Ripsihoidot vs ripsiseerumi

Ripsiseerumia suositellaan käytettäväksi ripsien ollessa harvat ja lyhyet. Se on yksi luonnollisimpia tapoja lisätä ripsiin pituutta ja voluumia. Onko sitä turvallista käyttää värjättyjen ripsien, ripsipidennysten tai pysyvän meikin kanssa?

Ripsien värjäys

Ollaksesi hyvä ehdokas ripsien värjäykseen, sinulla kannattaisi olla hyvin vaaleat ripset, jotka usein vaalentuvat latvoista, auringolle tai kemikaaleille altistumisen takia. Ripsien värjäys saa silmät näyttämään kirkkaammilta, isommilta ja terävämmiltä. Ripsien ja kulmakarvojen värjäys on puolipysyvä tapa tehdä karvoista tummemmat. Tällä tekniikalla et saa ripsistäsi pitkiä tai paksuja, mutta tumma väri antaa silmillesi kauniin kehyksen.

Jos olet blondi tai punatukkainen, ripsien värjäys on hyvä tapa saada ripsistä tummat ilman ripsiväriä. Se on hyvä vaihtoehto ennen lomaa, jolloin et varmasti halua huolehtia silmämeikistä. Värjäämisessä käytettävä väriaine on turvallinen silmille sekä ympäröivälle iholle. On tärkeää etsiä ammattitaitoinen kauneudenhoitaja, joka voi suorittaa värjäyksen, eikä kokeilla sitä itse kotona. Monet naiset ovat ilmaisseet huolensa ripsiseerumin käytöstä samaan aikaan, mutta seerumi ei vaikuta väriaineeseen millään tavalla. Vahvemmat ja paksummat ripset tehostavat värjäystä.

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on toimenpide, jossa ihon ylimpiin kerroksiin tehdään meikiltä näyttävä pigmentointi. Suosituin kestopigmentointitoimenpide on silmien rajaukset. Se saa aikaan vaikutelman, että henkilöllä olisi rajausväriä. Ripsirajaan levitettävä ripsiseerumi ei sekaannu pigmentteihin ja se ei saa meikkiä katomaan.

Ripsipidennykset

Jos pidät ripsistäsi värjättyinä ja jos sinulla on ripsipidennykset, voit silti käyttää samaan aikaan ripsiseerumia. Seerumi on turvallinen iholle eikä se vaikuta tekoripsien liimaan. Tutkimukset todistavat, että ripsiseerumi vahvistaa ripsiä ja tekee niistä vähemmän herkät vaurioille.