TALIKA LIPOCILS Ripsiseerumi

Talika LipocilsTalika Lipocilsia suositellaan niille jotka haluavat vahvat ja hyväkuntoiset ripset. Tätä tuotetta on saatavilla kahdessa eri kooossa, 4,2ml ja 10ml. Tässä tuotteessa on samanlainen harjas kuin ripsivärissä levittämiseen, sen sijaan, että mukana tulisi sivellin. Pullo on sininen jossa on hopeinen korkki.

Tuotetta tulisi laittaa puhtaalle ja kuivalle silmäluomelle. Talika Lipocils ripsiseerumia laitetaan yllämainitulla harjalla, ja sitä laitetaan siis ripsiin tyvestä kärkeen asti. Harjakseen saattaa tulla liikaa tuotetta kerralla, joka saattaa jättää ripset vaaleiksi sekä vetää ne klimppiin.

Ripsiseerumissa on luonnonaineita.

Nämä ainesosat pitävät huolta kosteutuksesta ja helpottavat ihon ja ripsien ärsytystä. Näitä ainesosia ovat muunmuassa omenauute, nokkonen, allantoiini ja hamamelisvesi. Näiden mainittujen aineiden lisäksi tuote sisältää myös aineita jotka pitävät huolta siitä, että tuote pysyy tuoreena. Tätä tuotetta voidaan käyttää vuoden verran avaamisesta.

Vahvemmat, kauniimmat ja terveemmät – näillä adjektiiveilla voidaan kuvata ripsiä kuukauden käytön jälkeen. Talika Lipocils tekee myös ripsistä kiiltävät ja kaarevat. Koska tuotteen mukana tulee harjas, sitä voidaan käyttää myös kulmakarvoihin samalla tavoin kuin ripsiinkin.

PLUSSAT

  • vahvistaa ja uudelleen kasvattaa ripsiä
  • pitää huolta myös silmänympärysihosta
  • voidaan käyttää myös kulmakarvoille
  • sisältää luonnonaineita

MIINUKSET

  • ripset saattaa mennä klimpeille
  • ei pidennä ripsiä