REVITALASH Ripsiseerumi

revitalashRevitalash ripsiseerumi on suunniteltu lyhyille, heikoille ja ohuille ripsille. Sitä on saatavilla kahdessa pullokoossa 2ml ja 3,5ml. Pullo on pahvilaatikossa jonka sisällä on kaikki tuotetiedot ja käyttöohjeet miten tuotetta käytetään.

Laittaaksesi seerumia toivotulla tavalla, sinulla tulisi olla teräväkärkinen sivellin.

Saat täten laitettua Revitalashia ala- ja yläripsille helpommin. Tuotetta tulee laittaa joka ilta niin pitkän ajan, että olet saavuttanut toivomasi tulokset. Tämän jälkeen voit laittaa tuotetta pari kertaa viikossa.

Kolmen viikon päästä on nähtävissä ensimmäiset näkyvät muutokset Revitalishin käytöstä. Kaksi kuukautta kestää jotta näet parhaat tulokset. Tuloksena on pidemmät, paksummat ja hiukan tummemmat silmäripset. Kun Revitalishia käytetään säännöllisesti, ripsistä tulee vahvemmat ja uusiutuvammat. Kun hoitojakso on lopussa, ripsistä on tullut joustavammat, kiiltävät ja kosteututut.

Tämä tuote aiheuttaa ärsytystä silmissä ensimmäisen muutaman päuvän aikana. Tämä lähinnä koskee niitä ihmisiä joilla on herkkä silmänympärysiho, herkät silmät tai kärsivät mistään silmäsairauksista. Ärsytys saattaa olla kutinaa, kirvelyä ja punoitusta. Nämä oireet häviävät ensimmäisen kahden viikon aikana kun silmän iho tottuu uuden tuotteen käyttämiseen ja sen tehoon. Mikäli ärsytys ei katoa, tulisi käydä lääkärissä.

Revitalash INCI: Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Ac.,Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

PLUSSAT

  • pidentää, vahvistaa ja tuuheuttaa
  • tehokas, saatavilla kahdessa eri koossa
  • helppo käyttää
  • kiva pakkaus

MIINUKSET

  • saattaa ärsyttää
  • korkea hinta